Sört és pálinkát ivott, majd segédmotor-kerékpárral indult útnak egy férfi az egyik dobozi italozóból

Fotó: Pixabay

Sört és pálinkát ivott, majd segédmotor-kerékpárral indult haza egy férfi az egyik dobozi italozóból. Egy kanyarban elesett és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. december 11-én 14 óra körül Dobozon, a Kút utca és az Áchim utca kereszteződésében. Egy dobozi férfi segédmotor-kerékpárral akart hazamenni az egyik italozóból, de egy kanyarban elvesztette az egyensúlyát és elesett. Volt ugyan rajta bukósisak, de az esés pillanatában lesett róla és így beütötte a fejét az aszfaltba. A mentők súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A férfi felépülése után történt kihallgatásán elmondta, hogy a kocsmában sört és pálinkát is ivott, így indult el haza, de alig 400 métert tudott csak megtenni.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 56 éves férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. január 31-én átadta az ügyészségnek.

Police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

58 − = 49