Remek eredményt ért el a Gyulai Implom József Általános Iskola

Fotó: Facebook

Örömteli meglepetés érte február 8-án a Gyulai Tankerületi Központhoz tartozó Gyulai Implom József Általános Iskolát és tagintézményét, a „Lilasulit”.

A 2017/2018-as tanévben elért diákolimpiai szereplései alapján az ország 7. legeredményesebb általános iskolájaként a Magyar Diáksport Szövetség Dél-alföldi Regionális Irodájának vezetője köszöntötte a sikeres iskolák sportolóit és adta át az iskoláknak a sportteljesítményért járó elismerő oklevelet.

Vincze József régiós vezető mellett Dr. Görgényi Ernő polgármester és Teleki-Szávai Krisztina, a gyulai tankerület igazgatója is gratuláltak a gyerekeknek és felkészítő tanáraiknak a meglepetésnek szánt eseményen.

Az Implom iskola és tagintézménye Békés megye legjobbjaként összesen 139 ponttal lett országos 7. helyezett. A hatodik helytől csupán 10 pontnyira volt az intézmény, a dobogó harmadik fokától pedig 39 pontnyira.

Az országosan is kiemelkedőnek számító eredményhez, a gyermekek teljesítménye mellett a kiváló edzői felkészítés, az iskola utáni szakági edzések nyújtotta lehetőségek és Gyula Város Önkormányzatának folyamatos támogatása is kellett.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.