Remek eredményt ért el a Gyulai Implom József Általános Iskola

Fotó: Facebook
hirdetés

Örömteli meglepetés érte február 8-án a Gyulai Tankerületi Központhoz tartozó Gyulai Implom József Általános Iskolát és tagintézményét, a „Lilasulit”.

Futó Szöveg

A 2017/2018-as tanévben elért diákolimpiai szereplései alapján az ország 7. legeredményesebb általános iskolájaként a Magyar Diáksport Szövetség Dél-alföldi Regionális Irodájának vezetője köszöntötte a sikeres iskolák sportolóit és adta át az iskoláknak a sportteljesítményért járó elismerő oklevelet.

hirdetés

Vincze József régiós vezető mellett Dr. Görgényi Ernő polgármester és Teleki-Szávai Krisztina, a gyulai tankerület igazgatója is gratuláltak a gyerekeknek és felkészítő tanáraiknak a meglepetésnek szánt eseményen.

Az Implom iskola és tagintézménye Békés megye legjobbjaként összesen 139 ponttal lett országos 7. helyezett. A hatodik helytől csupán 10 pontnyira volt az intézmény, a dobogó harmadik fokától pedig 39 pontnyira.

Az országosan is kiemelkedőnek számító eredményhez, a gyermekek teljesítménye mellett a kiváló edzői felkészítés, az iskola utáni szakági edzések nyújtotta lehetőségek és Gyula Város Önkormányzatának folyamatos támogatása is kellett.

hirdetés

Szóljon hozzá!

71 + = 73