Őrizetbe vettek egy férfit Vésztőn, pszichoaktív anyagokkal kereskedett

Békés megyében 2019. február 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztőn intézkedtek ittas járművezetés és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. február 7-én 21 óra 30 perc körül Vésztőn, a Metykó Gyula utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. február 7-én őrizetbe vett egy vésztői férfit. A 41 éves L. István a gyanú szerint lakásán új pszichoaktív anyagokkal kereskedett, a nyomozás adatai szerint többeknek adott el tiltott szereket. A nyomozók a házkutatáskor növényi őrleményt, narancssárga színű kristályt és az adagolásukhoz használt mérleget foglaltak le. A rendőrkapitányság a férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a lefoglalt tiltott szerek hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

97 − = 96