Őrizetbe vettek egy férfit Vésztőn, pszichoaktív anyagokkal kereskedett

Békés megyében 2019. február 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztőn intézkedtek ittas járművezetés és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. február 7-én 21 óra 30 perc körül Vésztőn, a Metykó Gyula utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. február 7-én őrizetbe vett egy vésztői férfit. A 41 éves L. István a gyanú szerint lakásán új pszichoaktív anyagokkal kereskedett, a nyomozás adatai szerint többeknek adott el tiltott szereket. A nyomozók a házkutatáskor növényi őrleményt, narancssárga színű kristályt és az adagolásukhoz használt mérleget foglaltak le. A rendőrkapitányság a férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a lefoglalt tiltott szerek hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.