Kábítószerrel kereskedett egy dobozi férfi

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Növényi törmeléket, fehér port és Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőt foglaltak le korábban a rendőrök egy férfi házában a Békés megyei Dobozon.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy dobozi férfit. A 49 éves férfi házában a rendőrök 2018. augusztus 10-én növényi törmeléket, fehér port és 65 doboz Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szert találtak. A lefoglalt növényi törmelékről és porról a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy kábítószert tartalmaznak. A szakértői vizsgálat eredménye igazolta, hogy a férfi fogyasztott kábítószert. Az eljárás során beszerzett információk szerint másoknak is adott át tiltott szert, illetve ismerőseivel együtt fogyasztotta a bódító hatású anyagokat. A potencianövelő gélből pedig volt, aki többször is vásárolt tőle.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a dobozi férfi ellen indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 8-án átadta az ügyészségnek.

Police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.