Kábítószerrel kereskedett egy dobozi férfi

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Növényi törmeléket, fehér port és Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőt foglaltak le korábban a rendőrök egy férfi házában a Békés megyei Dobozon.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy dobozi férfit. A 49 éves férfi házában a rendőrök 2018. augusztus 10-én növényi törmeléket, fehér port és 65 doboz Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szert találtak. A lefoglalt növényi törmelékről és porról a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy kábítószert tartalmaznak. A szakértői vizsgálat eredménye igazolta, hogy a férfi fogyasztott kábítószert. Az eljárás során beszerzett információk szerint másoknak is adott át tiltott szert, illetve ismerőseivel együtt fogyasztotta a bódító hatású anyagokat. A potencianövelő gélből pedig volt, aki többször is vásárolt tőle.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a dobozi férfi ellen indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 8-án átadta az ügyészségnek.

Police.hu

Szóljon hozzá!

6 + 4 =