Őrizetbe vétel Békésen és elfogás Geszten

poli, police

A tegnapi nap folyamán Békésen egy fiatalkorú fiút vettek őrizetbe lopás és rablás miatt, Geszten pedig elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki körözést.

A Békési Rendőrkapitányság 2019. február 12-én őrizetbe vett egy 17 éves fiatalembert. A fiú a gyanú szerint 2018 augusztusában Békésen, egy tanyaépület ablakáról levágta a szúnyoghálót, bemászott az épületbe és ellopott onnan egy mobiltelefont. Emellett további lopásokkal is gyanúsítható. Valamint 2019. február 4-én Békésen, az autóbusz-pályaudvaron leszólította és megfenyegette ismerősét azért, hogy a 14 éves fiú cserélje el vele a kabátját. Mivel ez nem történt meg, erőszakkal levette róla a kabátot és odaadta neki a sajátját. A fiatalkorú fiú ellen a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. február 12-én, Geszten elfogtak egy férfit, akinek a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adta ki a körözését. A 29 éves A. Csabát előállították Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!