Menetrend szerint közlekedő autóbuszon sérült meg egy utas Békéscsabán

autóbuszon Fotó: Police.hu

Menetrend szerint közlekedő autóbuszon sérült meg egy utas Békéscsabán. A nő akkor esett el, amikor a buszvezetőnek egy tolató tehergépkocsi miatt fékeznie kellett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békéscsabán, az Andrássy úton, 2018. szeptember 18-án 9 óra 15 perc körül. Egy kisteherautó vezetője egy parkolóból tolatott ki az Andrássy útra, és emiatt egy arra közlekedő autóbusz vezetőjének hirtelen fékeznie kellett. A buszon elesett egy utas, a nő könnyű sérülést szenvedett. A tehergépkocsi és a busz vezetője beszéltek egymással, de nem adták meg egymásnak az adataikat, hanem elmentek a helyszínről. A rendőrök a balesetről érkezett bejelentés után rövid időn belül azonosították a tehergépkocsi vezetőjét. A férfi, miután felhívták telefonon, visszament a helyszínre. Elmondta, hogy a történtek után úgy ítélte meg, nem történt nagyobb baj, ezért nem szállt ki a járművéből és nem győződött meg arról, van-e sérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a tehergépkocsit vezető 47 éves békéscsabai férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2018. február 13-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu

Szóljon hozzá!

83 − = 77