Kábítószer birtoklás gyanúja Gyulán, lopás Orosházán és Medgyesegyházán

poli, police

Orosházán, az egyik áruház parkolójában, 2019. február 14-én kora délután egy nő elhagyta a pénztárcáját. Egy férfi felvette, majd bement a közeli dohányboltba és vásárolt. A dohánybolt kamerájának felvétele alapján a rendőrök azonosították és előállították a férfit, aki elmondta, hogy nem volt szándékában leadni a talált tárgyat, a pénzt kivette belőle és el akarta költeni. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 49 éves orosházi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Almáskamarásról, 2019. február 14-én 21 óra 20 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint több alkalommal tápot lopott egy medgyesegyházi baromfitelepről. Az egyik alkalommal társa is volt, a rendőrök őt is előállították. Az előbbi férfit a rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja, társa ellen pedig lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság.

hirdetés

Gyulán, a Vértanúk útján, 2019. február 14-én 23 óra 10 perckor ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és az abban ülő két férfit. Az autóban növényőrlőt és cigarettapapírt találtak. Mindkét férfi elismerte, hogy a rendőri intézkedés előtt fogyasztottak tiltott bódító hatású anyagot. Az utasnál tartott házkutatáskor a nyomozók kábítószer gyanúját keltő tablettát foglaltak le. A rendőrök előállították őket és a Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 2 = 1