Lezárult a nyomozás a hamis bérletek gyártó és áruló férfiak ügyében

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Lezárult a nyomozás annak a négy férfinak az ügyében, akik kilopták az egyik fővárosi jegyautomatából a hőpapírszalagot, és abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket árusítottak.

A nyomozás adat szerint a 37 éves, budapesti F. Attila két társával együtt hőpapírszalagokat lopott, majd megbízta a szintén 37 éves, fegyverneki Cs. Norbertet, hogy azokból hamis bérleteket készítsen. A hamis jegyeket, bérleteket 26 embernek adták el.

hirdetés

A rendőrök F. Attilát és Cs. Norbertet 2016 októberében a IV. kerületben elfogták; a budapesti férfinél akkor több mint 180 ezer forint készpénz és 14 hamis bérletszelvény volt, amelyeken különböző személyiigazolvány-számok szerepeltek. A rendőrök a két elkövető lakásán több mint száz hamis bérletet, hőpapírtekercseket és hőnyomtatót foglaltak le. Az újpesti rendőrök a két férfit többek között tízrendbeli csalás, 60 rendbeli hamis magánokirat felhasználása miatt, a hőpapírszalag eltulajdonításában részt vevő két férfit rongálás és lopás miatt, a 26 vásárlót pedig szintén hamis magánokirat felhasználása miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az eljárás az ügyészségen folytatódik.

Police.hu

Szóljon hozzá!

79 − 74 =