Telefont akart lopni, elfogták

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Lezárt kerékpár kosarában felejtett mobiltelefont lopott el egy férfi egy áruház előtt, Orosházán. A telefon tulajdonosa látta, amint magához vette a készüléket. Közvetlenül a történtek után járőröző rendőrök jelentek meg az üzletnél, így a nő azonnal segítséget tudott kérni.

Ellopták egy fiú mobiltelefonját 2019. február 23-án, 17 óra 45 perc körül Orosházán, az egyik áruház elől. A gyermek édesanyjával érkezett az üzletbe, kerékpárjaikat a bolt előtti kerékpártárolóban le is zárták. Az egyik bicikli kosarában azonban benne felejtették a fiú mobiltelefonját. Bementek vásárolni és bentről látták, hogy egy férfi odamegy a kerékpárjaikhoz, belenyúl a kosárba, majd elmegy onnan. Akkor jutott az édesanya eszébe, hogy a telefon maradhatott ott. Kimentek, de már hiába keresték a készüléket.

hirdetés

A férfi közben bement az áruházba, de nem sokáig tarthatta meg a százezer forint értékű mobiltelefont, mert a bolt előtt éppen akkor járőröző rendőrök jelentek meg. A nő elmondta nekik, hogy mi történt és a rendőrök azonnal intézkedtek. Feltartóztatták az üzletből távozni készülő férfit és előállították. Megtalálták nála a telefont, amit el akart adni azért, hogy pénzhez jusson. A készüléket a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták az édesanyának. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 35 éves orosházi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Police.hu

Szóljon hozzá!

− 4 = 6