Williams: Nincs szó krízisről

Fotó: Kaiser Erika

A Williams Racing helyettes csapafőnöke, Claire Williams állítja, hogy a csapat nincs válságban, annak ellenére, hogy csak két és fél nap késéssel tudták elkezdeni a tesztelést a héten.

A Williams azért hagyta ki a barcelonai teszt elejét, mert nem lett időben kész az FW42. “Nincs krízis helyzet.” – mondta Claire Williams. “Még sokat kell dolgoznunk, de mindig is mondtuk, hogy hosszú lesz az út.”

Williams azonban nem akarta részletezni, hogy mi ment félre, és felelősöket sem akart megnevezni. “Sok elem van késésben, de nem hiszem, hogy helyénvaló lenne részemről, ha kiteregetném a szennyest a közönség számára.” – mondta. “Nem lenne helyes ezt tenni azokkal az emberekkel, akik olyan keményen dolgoznak Grove-ban. Tévedtünk, és ezt ki kell javítanunk. Korábban is mondtuk, hogy a csapat összehozása időbe és munkába telik majd.”

“Ez most egy utazás és biztosnak kell lennünk abban, hogy minden megfelel a céljának, hogy a jövőben ne kövessük el újra a hibákat és jobb autót építhessünk és sikeresebbek lehessünk a pályán.”

Racingline.hu

Szóljon hozzá!