Idős nénin segítettek Gádoroson, közokirat-hamisítás miatt intézkedtek Sarkadon

poli, police

Rosszul lett idős nőhöz hívtak mentőt a körzeti megbízottak Gádoroson és közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy férfit Sarkadon.

hirdetés

Békés megyében 2019. február 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

A körzeti megbízottak hívtak mentőt egy 74 éves nőhöz 2019. február 26-án 13 óra 15 perc körül, Gádoroson. A helyi házi segítségnyújtó szolgálat egyik munkatársa hívta fel a rendőröket azzal, hogy nem tud bejutni egyik gondozottjához. Az idős asszony nem nyitott ajtót és a telefont sem vette fel. A háza kapuja és ajtaja zárva volt, nem tudtak bemenni hozzá. A rendőrök átmásztak a kerítésen és az épület egyik ablakán át bejutottak a házba. A szobában, a földön fekve találták meg a nőt, aki előző nap rosszul lett, elesett és egyedül nem tudott felállni, segítséget kérni. A mentők kórházba vitték.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. február 26-án 16 óra körül, Sarkadon. A 33 éves zsadányi férfi személygépkocsit vezetett és az őt igazoltató rendőröknek egy külföldi vezetői engedélyt adott át. Az okmány az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján nem eredeti, ezért a Sarkadi Rendőrkapitányság a férfi ellen büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

6 + 2 =