Garázdaság és ittas járművezetés Békéscsabán

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Békés megyében 2019. március 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 10-én 8 óra 15 perc körül előállítottak egy férfit, mert Békéscsabán az egyik italozóban kiabált. Szidalmazta a pultost, majd mikor kiküldték, elővett egy kést a zsebéből. A rendőrség a 41 éves férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 10-én 22 óra 15 perc körül, Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton. Egy bolgár állampolgárságú férfi tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Békéscsaba felől Kondoros irányába, amikor a rendőrök megállították. Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. A rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.