Garázdaság és ittas járművezetés Békéscsabán

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Békés megyében 2019. március 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 10-én 8 óra 15 perc körül előállítottak egy férfit, mert Békéscsabán az egyik italozóban kiabált. Szidalmazta a pultost, majd mikor kiküldték, elővett egy kést a zsebéből. A rendőrség a 41 éves férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 10-én 22 óra 15 perc körül, Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton. Egy bolgár állampolgárságú férfi tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Békéscsaba felől Kondoros irányába, amikor a rendőrök megállították. Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. A rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 45 = 46