Súlyos baleset Szarvas külterületén, ittas járművezetés Békéscsabán

szarvas Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán egy közúti közlekedési baleset miatt Szarvas külterületén, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. március 16-án, 4 óra 35 perckor a 44-es számú főúton, Szarvas külterületén. Egy személygépkocsi vezetője Szarvas felől Csabacsűd irányába tartott, amikor egy egyenes útszakaszon letért az útról, két fának is nekiütközött, majd a tetejére borulva állt meg. A balesetben az autót vezető férfi súlyosan megsérült, mögötte ülő utasa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

hirdetés

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2019. március 16-án, 7 óra 25 perckor Békéscsabán, a Lenkey utcában. Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholmérés pozitív értéket jelzett. A sofőr nem mehetett tovább, a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az alkoholfogyasztást. A férfit a mért légalkohol értéknek megfelelő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 89 = 99