Tűz ütött ki Ecsegfalva külterületén

lakástüzek, tótkomlós, műszaki, tűzoltókat, lakástűz, békés, orosházi, mezőberényi, Tótkomlóson, segélykérés, megyei, kevermesen, Gerendáson, Kunágotán, orosházán, Méhkeréken, 46-os, viharos, magasból, békés, tűzvédelmi, gyomaendrődön, tótkomlóson, szén, sportcsarnokban, mezőkovácsháza, katasztrófavédelmi, bélmegyer, tarhos, 47-es főút, karambol, katasztrófa, szén-monoxid, villanyoszlopnak

Tűz ütött ki egy veszélyes hulladékokat feldolgozó telepen, Ecsegfalva külterületén.

hirdetés

Egy negyven méter hosszú, tizenöt métert széles és tíz méter magas kazal felületének egy része ég, izzik hétfő hajnalban. A karcagi, a szeghalmi és a szarvasi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók megkezdték az oltást. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és elindult oda a katasztrófavédelmi mobil labor is.

hirdetés

Frissítés: Nem sokkal hajnali 5 óra előtt eloltották a lángokat. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései nem mutattak ki az egészségügyi határértéket meghaladó mennyiségben káros anyagot a levegőben – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

hirdetés

Szóljon hozzá!

3 + 4 =