Baleset, elfogás és elveszett táska miatt intézkedtek a rendőrök

poli, police

Orosházán könnyű sérüléssel járó baleset, Mezőkovácsházán és Lőkösházán körözés alapján intézkedtek. Békésen pedig elveszített táskát vittek vissza a tulajdonosának a rendőrök.

hirdetés

Orosházán, a Könd utca és a Tass utca kereszteződésében, 2019. március 21-én 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A 13 éves lány könnyebben megsérült.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 21-én Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek egy 22 éves medgyesbodzási férfit. A lopás miatt rá kiszabott szabadságvesztése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte meg, a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért adott ki ellene elfogatóparancsot.

Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen 2019. március 21-én elfogtak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a közérdekű munka büntetését nem teljesítette és a bíróság átváltoztatta szabadságvesztésre. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Békésen, a Széchenyi téren, 2019. március 21-én egy nő talált egy táskát, amelyben személyi igazolvány és kulcsok voltak. Értesítette a rendőrséget, majd a Békési Rendőrkapitányság rendőrei a korábban elveszített táskát visszavitték a tulajdonosának.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

44 + = 54