Szarvas Péter: Nem kérünk több bosszúságot!

sárga kuka Fotó: pixabay

Bosszúsan tapasztalta Békéscsaba polgármestere, hogy a lakosság az elmúlt időszakban két alkalommal is elszenvedte, hogy nem kapott kellő tájékoztatást a DAREH Zrt.-től a hulladék begyűjtésének időpontjaival kapcsolatos változásokról.

hirdetés

Szarvas Péter így fogalmaz Facebook oldalán: A decemberi sárga kuka és a március 15-ei ünnepnapi kommunális hulladék begyűjtés időpontjának változásáról a lakosságnak csak egy kisebb hányada értesült. Elvárható lett volna, hogy a békéscsabai lakosok érintett része megfelelő tájékoztatást kapva értesüljön arról, hogy március 15-e, péntek helyett 13-án, szerdán szállítják el a kommunális hulladékot. De ez nem az első eset volt. Mindannyian emlékszünk, hogy december utolsó szombatján kihelyeztük a sárga kukáinkat és hetekig az utcákon álltak annak reményében, hogy elszállítják. Mint az később kiderült, a december 30-ai begyűjtést, december 19-re hozták előbbre, azonban erről a változásról nem történt széleskörű lakossági előzetes tájékoztatás.

hirdetés
szarvas péter
Fotó: Szarvas Péter / Facebook

Hozzátette: Ezt és a többi kommunikációs problémát már nem lehet szó nélkül hagyni. Kezdeményezem, hogy a soron következő DAREH Zrt. igazgatósági ülésen elmondhassam a negatív tapasztalataimat annak érdekében, hogy a városban a hulladékgyűjtéssel kapcsolatos kommunikáció színvonala javuljon.

A város lakóinak az az érdeke, hogy egyértelmű és pontos előzetes tájékoztatást kapjanak a hulladék elszállításáról, különösen változtatás esetén.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

41 + = 44