Békéscsabai nő holttestére bukkantak Medgyesegyháza-Lászlótelepen

A ház, amiben a holttestet megtalálták.

Medgyesegyháza-Lászlótelep egyik elhagyott tanyájában bukkantak egy nő holttestére március 18-án.

Egy helyi lakos talált rá, az akkor már szinte teljesen lebomlott holttestre. A férfi a szomszédos mezőgazdasági telepről ment át az út túloldalán található elhagyatott tanyára egy létra után kutatva. Mint elmondta, a házba érve a padlásfeljáró környékén észlelte a kabáttal letakart testet, amely szinte már csak a derék tájékon tartalmazott még némi emberi maradványt.

hirdetés

Ezt követően visszatért a szomszédos gazdasági területre, ahonnan értesítették a rendőrséget. A férfi beszámolója szerint, az eset furcsasága, hogy a holttest olyan formán feküdt a földön „mintha összecsomagolták volna egy kabátba.”

Meg nem erősített információk szerint, a hölgy 1954-ben, Békéscsabán született és a békési hajléktalan szállóról tűnt el 2016. december 30-án.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása:

„2019. március 18-án Medgyesegyháza-Lászlótelepen, egy hosszú ideje lakatlan tanya épületében egy holttestet találtak. Az elhunyt egy békési nő, akit a Békési Rendőrkapitányság eltűntként körözött, mert 2016 decemberében a békési hajléktalan szállóról ismeretlen helyre távozott. A holttest környezetének vizsgálata során idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint indult eljárásban, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Szóljon hozzá!

69 − = 66