Nyílt napot tart a MÁV

Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Szeretnéd tudni, milyen lehet mozdonyt vezetni? Felismered a vonat különböző alkatrészeit? Szívesen beszélgetnél a vasutas szakmában több éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal?

hirdetés

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a „Modern technológiák a MÁV-nál” rendezvényt, a társaság nyílt napját. A budapesti Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában szakmai programokkal, interaktív játékokkal és szimulátorokkal is várják az érdeklődő középiskolai és egyetemi diákokat április 11-én, 10-14 óra között.

A rendezvényen részletesen is bemutatkoznak MÁV-csoport különböző szakterületei. A szervezők elsősorban azokat a fiatalokat várják a rendezvényre, akik szeretnék jobban megismerni a vasúttársaság tevékenységét, működését, akár lehetséges jövőbeli munkahelyükként gondolnak a vasútra. A diákok további információkat kaphatnak a választható szakmák ösztöndíjrendszeréről, illetve pályakezdő diplomásoknak szóló programunkról isA rendezvényen nem csak a szakma képviselőivel ismerkedhetnek meg, hanem sokféle interaktív programban, játékban is részt vehetnek – többek között a mozdony- és forgalmi szimulátort is kipróbálhatják – a látogatók jövő csütörtökön.

Elkészült a Nyílt Nap mobil applikációja is – a Google Play Áruházban már most elérhető, és az Apple App Store-ból is letölthető lesz legkésőbb április 8-tól. A rendezvény standjai egy-egy állomásként működnek majd, ahol az adott feladat, játék teljesítése során pecséteket gyűjthetnek a résztvevők akár a belépésnél kapott menetlevélen, vagy az applikáció segítségével. Érdemes minden standot meglátogatni, mert aki az összes pecsétet begyűjti, ajándékot kap.

A helyszínre nem csak helyi járatokkal lehet majd eljutni. A Nyílt nap miatt április 11-én, 08:21 és 15:09 között a Nyugati pályaudvar és Esztergom között közlekedő vonatok megállnak a Vasútmúzeum megállóhelyen, így akár ezt az utazási módot is választhatják az ide látogatók.

A nyílt napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni április 8., hétfőn 12:00 óráig lehet a MÁV-csoport karrier oldalán.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 79 = 84