Újabb sikert ért el a novellaíró óvónő

Fotó: Gazsó János

Ismét novellaíró pályázaton indult és ért el sikert Bagolyné Szűcs Andrea, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde óvodapedagógusa.

hirdetés

A Fények vakondja irodalmi pályázaton indult és két novellájával két díjat nyert. A pályázat szűkebb témája a „tükör” volt. Bagolyné Szűcs Andrea „Mint egy angyal” című novellája a második díjat érdemelte ki, míg a „Tükör ajándékba” harmadik díjas lett. Utóbbi egy derűs, humoros írás, a másik komolyabb, de a szerzőnőhöz mindkettő közel áll. A verseny jeligés volt, így valóban az írásművek értékei és mondanivalója alapján döntött a zsűri, és díjazott lelkes amatőröket, mint amilyennek a békési óvónő is tartja magát, aki egyébként már többször bemutatkozott a helyi olvasóknak is, például a Békési Kalendáriumban rendszeresen jelennek meg írásai.

hirdetés

A díjazottak könyvutalványt kaptak. Nagyon örülök, hogy sok olyan könyvet választhattam a könyvesboltban pár órával az eredményhirdetés után, amire igazán vágytam – mondta el a szolnoki eredményhirdetést követően Bagolyné Nagy Andrea.

Még egy békési óvónő indult a pályázaton. Urbancsekné Sebestyén Marianna novellája a negyedik díjat érdemelte ki.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 1 = 6