3000 virágpalánta került kiosztásra

virágosztás

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a korábbi évek hagyományaihoz híven Szarvas Péter polgármester úr közreműködésével virágpalánta osztást rendezett a város lakói részére.

hirdetés

„Minden évben gondot fordítunk, hogy a környezetünk virágos, szép legyen. Az Önkormányzat egyrészt a közterületeken végzi el a virágosítást, másrészt minden évben virágpalántákat ajándékoznak a város lakóinak”  – fogalmazott Szarvas Péter.

hirdetés

Idén a Szent István téren került sor a virágosztásra, ahol 3000 palántát osztottak szét az érdeklődők között. A 3000 palánta 2 óra alatt elfogyott, amelyen a polgármester úr is meglepődött..

virágosztás

„Többekkel beszéltem arról, hogy mire használják a palántát, teraszokra, erkélyekre, virágládákba fogják elültetni. Ezzel azt tudjuk elérni, hogy minél virágosabb legyen Békéscsaba. A későbbiekben is tervezünk ilyen eseményt, megvizsgáljuk milyen forrásokat lehet erre biztosítani, és ha lehetőség lesz rá, ebben az évben még szervezünk ilyen virágosztást” – zárta gondolatait Békéscsaba Polgármestere.

A most kiosztott 3000 palántát az Önkormányzat saját forrásából biztosította.

hirdetés

Szóljon hozzá!

35 − = 27