Kerékpárt próbált ellopni, de tetten érték

körözés, szeghalmon, biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas, békéscsabán

Egy lezárt kerékpárt próbált ellopni egy férfi Békéscsabán. Az arra járőröző rendőr tetten érte, így nem tudta ellopni a biciklit.

hirdetés

Békéscsabán, a Gyóni Géza utcában, 2019. május 6-án 21 óra 45 perc körül a városban éjszaka gyalogosan szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök egyike felfigyelt egy férfira, aki egy kerékpártárolónál a magasba emelt egy kerékpárt. A bicikli a hátsó kerekénél oda volt zárva a 8-10-es szám alatti tömbház lépcsőháza melletti tárolóhoz. A rendőr megállt és nézte a férfit, hogy mit csinál. Miután többször megrántotta a felemelt kerékpárt, a törzsőrmester igazoltatta, majd kollégái segítségével előállította. A 21 éves férfi elismerte, hogy a kerékpár nem az övé, ennek ellenére azzal szeretett volna hazamenni. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

hirdetés

A rendőrkapitányság kéri a bordó-ezüst színű, elől fekete kosárral felszerelt Schwinn Csepel Budapest kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen a 66/523-700-as telefonszám 21-64 mellékén, vagy személyesen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

67 − 65 =