Közlekedési baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

hirdetés

Mezőkovácsházán, a Kossuth Lajos utcában, 2019. május 12-én 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy ötéves gyermeket. A kisfiú egy álló autó takarásából szaladt ki az úttestre és az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Oszlopnak ütközött egy tehergépkocsi 2019. május 12-én 20 óra 15 perc körül Orosházán, a Szilágyi Erzsébet utcában. A balesetben a jármű vezetője, aki egyedül volt a teherautóban, nem sérült meg. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy a tehergépkocsi annak a cégnek a tulajdona, ahol a férfi dolgozik. A férfi főnöke azonban nem adott engedélyt az alkalmazottnak arra, hogy használja a járművet. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 37 éves orosházi férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 12-én 8 óra körül Békéscsabán, a Móricz Zsigmond utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

15 − = 9