Őrizetbe vételek és elfogások miatt intézkedtek tegnap

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Békés megyében 2019. május 15-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Őrizetbe vétel és elfogás viszont történt tegnap.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. május 15-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai nőt, mert Gyulán, az egyik áruházból lopott. Több terméket akart fizetés nélkül elvinni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte. A rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. május 16-án szabálysértési őrizetbe vett egy nőt, aki ittasan ordibált, szitkozódott és a rendőrjárőrök többszöri felszólítására sem hagyta abba a hangoskodást. A békéscsabai nőt garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 15-én 10 óra 30 perc körül elfogtak egy debreceni férfi, aki ellen a Debreceni Járásbíróság és a Debreceni Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 24 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2019. május 15-én 21 óra 45 perc körül belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, akinek lopás vétség miatt körözését rendelte el a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság. A férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén a battonyai közúti határátkelőhelyről állítottak elő a rendőrök egy nagylaki férfit. Ő is belépésre jelentkezett 2019. május 16-án 0 óra 30 perc körül, amikor a rendőrök ellenőrizték. A 45 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett miatt a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

95 − 92 =