Wolff: Nem reális, hogy mindenhol kettős győzelmet arassunk

Hamilton Fotó: Mercedes AMG Petronas

Spanyolországban is Mercedes kettős siker született, ami már zsinórban az ötödik volt az ezüst nyilak számára. A Mercedes fölényét látva sokan arra számítanak, hogy a hátralévő futamokon is ez lesz a helyzet, ám Toto Wolff biztos benne, hogy nem.

„Ez abszolút nem reális.” – reagált erre Wolff. „Muszáj szerénynek maradnunk, mivel a sikert nem látjuk garantáltnak. A Ferrari és a Red Bull rendelkezik akkora erőforrásokkal, amivel rövid idő alatt tudnak fordítani az erőviszonyokon.” – tette hozzá. Erre talán Monacóban mutatkozhat némi esély, hiszen tavaly a Red Bull volt tavaly a leggyorsabb a hercegségben.

hirdetés

„A Mercedes volt a leggyorsabb Barcelonában a kanyargós harmadik szektorban, így Monacóban is nekik kellene az élen lenniük.” – nyilatkozta a Red Bull csapatfőnöke Christian Horner. A Ferrari csapatvezetője viszont továbbra is reménykedik.

„Van most két tesztnapunk, ami nagyon fontos lesz számunkra. Meggyőződésem, hogy Monacoban remek munkát fogunk végezni. A bajnokság vége még messze van” – bizakodott Binotto.

Racingline.hu

Szóljon hozzá!

+ 70 = 79