Május 18-án folytatódik a tavaszi lomtalanítás

lomtalanítás, dareh, békésen Fotó: Pixabay

Május 18-án zajlik a tavaszi lomtalanítás második üteme Békéscsabán.

hirdetés

A lomtalanítás hatékonysága érdekében a Város területe körzetekre került felosztásra, ami biztosítja, hogy adott időben egy kisebb területről, koncentráltan, nagy erőkkel kerüljenek elszállításra a kikészített lomok, amely így a lakosság számára rövidebb ideig okoz kellemetlenséget.

hirdetés

A lomtalanítás keretében lehetőség van megválni a háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékoktól (pl.: bútor, lakberendezési tárgy, szőnyeg stb.), amelyek a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladják.

A lomok az első ütemben május 11-én kerültek elszállításra az alábbi területekről: Jamina (Szarvasi út – Budapest vasútvonal – Kereki u. által határolt terület), Kenderföldek, Mezőmegyer, Gerla, Fényes, Szója utca és Meteor utca

A lomtalanítás második ütemében, május 18-án az alábbi területekről történik a lomok elszállítása: Belváros, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, Vandhát, Béke – kertek, Keleti-kertek, Borjúréti-kertek, Kastély-szőlők

A lomtalanítással kapcsolatosan tájékoztatás a DAREH Bázis Zrt. ügyfélszolgálati irodáján a 66/447-150 telefonszámon illetve a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályán a 66/523-800/2131 telefonszámon kérhető.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 86 = 93