Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés miatt intézkedtek

biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas

Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés külterületén, 2019. május 26-án 9 óra 45 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 2019. május 26-án 18 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi megcsúszott, elesett és a motor nekiütközött az előtte forgalmi okból lassan haladó motorkerékpárnak. Ezután átsodródott a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy személygépkocsinak is. A balesetben az elől haladó motorkerékpár utasa könnyű, míg a megcsúszott és elborult motor vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. május 26-án őrizetbe vett egy román állampolgárságú nőt. A 43 éves nő ellen a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot közokirat-hamisítás miatt.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 26-án 22 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Kulcs utcában. Egy személygépkocsit vezető férfinál jelzett ittasságot a szonda. A Gyulai Rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!