Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés miatt intézkedtek

rendőrség, police

Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés külterületén, 2019. május 26-án 9 óra 45 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 2019. május 26-án 18 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi megcsúszott, elesett és a motor nekiütközött az előtte forgalmi okból lassan haladó motorkerékpárnak. Ezután átsodródott a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy személygépkocsinak is. A balesetben az elől haladó motorkerékpár utasa könnyű, míg a megcsúszott és elborult motor vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. május 26-án őrizetbe vett egy román állampolgárságú nőt. A 43 éves nő ellen a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot közokirat-hamisítás miatt.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 26-án 22 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Kulcs utcában. Egy személygépkocsit vezető férfinál jelzett ittasságot a szonda. A Gyulai Rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!