Távoltartó határozatot szegett meg egy dobozi férfi

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Szabálysértési őrizetbe vétel és körözés alapján történt elfogás a tegnapi nap folyamán. Egy dobozi férfi megszegte az ideiglenes távoltartó határozatot, egy nagyszénási férfit pedig lopás miatt állítottak elő.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. május 28-án 1 óra 45 perc körül szabálysértési őrizetbe vett egy 62 éves dobozi férfit. A rendőrség 2019. május 27-én ideiglenes megelőző távoltartó határozatában megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére visszament a házhoz. Lekapcsolta az áramot, majd az udvaron hangosan szitkozódott. A dobozi férfit a rendőrkapitányság munkatársai az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. május 27-én 10 óra 45 perc körül elfogtak egy nagyszénási férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Szarvasi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

93 − 89 =