Lopás, csalás és közokirat-hamisítás miatt intézkedtek

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán több bírósági elfogatóparancs alapján történtek rendőri intézkedések. Lopás, csalás és közokirat-hamisítás miatt vettek őrizetbe több férfit.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. május 30-án őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. A 47 éves K. Tibor ellen lopás bűncselekmény elkövetése miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2019. május 30-án elfogtak egy gerendási férfit. Az 57 éves M. Róbert ellen a Gyulai Törvényszék költségvetési csalás miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. május 30-án elfogtak egy román állampolgárt. A férfi a méhkeréki határátkelőhelyen belépésre jelentkezett, de az ellenőrzését végző útlevélkezelő megállapította, hogy a Gyulai Törvényszék közokirat-hamisítás és lopás bűncselekmények miatt elrendelte a körözését. A 46 éves B. Csabát a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

87 − = 78