Négy esetben intézkedtek tegnap a rendőrök

Fotó: Police.hu

Baleset Mezőberényben és Gyomaendrődön, ittas járművezetés gyanúja és garázdaság Békéscsabán.

Mezőberényben, a Puskin utcai garázssoron 2019. június 7-én, 11 óra 40 perc körül egy személyautó vezetője úgy indult el a kocsijával, hogy fellökött egy férfit, aki a jármű előtt állt. Az autós a baleset után nem állt meg, hanem elhagyta a helyszínt. Az elütött férfi könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, 2019. június 7-én 17 óra 30 perc körül egy utánfutós személyautó hátulról nekiütközött az előtti forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. Az utóbbi autó az ütközés erejétől szintén nekiment az előtte álló autónak. A balesetben a középső autó utasai könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 7-én 7 óra 10 perc körül Békéscsaba külterületén, a Békés felé vezető úton. Egy személygépkocsit vezető férfinál ittasságot jelzett az alkoholszonda. Az alkoholfogyasztás gyanúját a két újabb légalkoholmérés eredménye is megerősítette, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. június 7-én 9 óra 10 perc körül szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves békési férfit. A rendőrségre egy békéscsabai italozó alkalmazottja tett bejelentést arról, hogy egy férfi a kocsmában kiabál és szidalmazza őt, viselkedésével a többi vendégben is riadalmat kelt. A férfi a rendőrök kiérkezése után sem hagyta abba az ordítozást, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A békési férfit a rendőrkapitányság munkatársai garázdaság miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Szóljon hozzá!