Öt balesetben heten sérültek meg Békés megye útjain

baleset Fotó: Police.hu

Csorvás közelében, Medgyesegyházán, Kaszaper külterületén, Békéscsabán és Telekgerendásnál is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében 2019. június 9-én öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

A 47-es számú főúton, Csorvás és Békéscsaba között, 11 óra körül egy személyautó vezetője balra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a szemből érkező motorosnak és összeütköztek. A motoros elesett és könnyebben megsérült.

Medgyesegyházán, a Deák Ferenc utcában 12 óra 30 perc körül megcsúszott és elesett egy motorral közlekedő férfi. Esés közben a sodródó motor nekiütközött két szemből érkező kerékpárosnak, akik szintén elestek. A balesetben a motoros súlyosan az egyik biciklis pedig könnyebben megsérült.

Kaszaper külterületén 13 óra körül történt baleset. Egy személyautó Kaszaper irányából Orosháza felé tartott, amikor az egyik útleágazásnál balra akart kanyarodni. Kanyarodás előtt nem vette észre, hogy a mögötte haladó motoros megkezdte az előzését, így a két jármű összeütközött. A motoros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Három órával később, 16 óra 10 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton egy biciklivel közlekedő férfi fékezés közben elesett és súlyosan megsérült. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan kerékpározott.

Telekgerendás külterületén, 22 óra 30 perckor egy személyautó vezetője egy balra ívelő kanyarban letért az útról és nekiütközött egy, az út mellett leparkolt és kivilágított traktornak. A balestben az autót vezető férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett könnyebben megsérült, még utasa súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

9 + 1 =