Orosházi kick-box érmek születtek az olasz Best Fighteren

orosházi Fotó: Gregor László

A hétvégén került megrendezésre Európa egyik legnagyobb kick-box versenye, a „Bestfighter” olasz kick-box világkupa Riminiben. Az orosházi indulók hat éremmel tértek haza.

hirdetés

A megmérettetésen 42 ország közel 2800 nevezést adott le. Az orosházi CONTACT K.T.H.E. kick-light félerejű küzdelmi kategóriában és formagyakorlatban képviselte hazánkat. A versenyen a világszínvonalú versenyzőket felsorakoztató oroszok és olaszok is összecsaptak, magasra téve a színvonalat. Természetesen a tengeren túlról is érkeztek versenyzők.

hirdetés

Szabó Gergely cadet 1 korú versenyző -35 kg kick-light, küzdelmi kategóriában 2. helyezést ért el, közönségsikert aratott mérkőzésével. A szintén cadet 1 korú Csuka Eszter -40 kg kick-light kategóriában bronzérmet szerzett. A felnőtt versenyzők, Deli Roland és Friedl Flórián a +78 kg – os combrúgásos csapatbajnokságon a dobogó 3. fokára állhattak.

Formagyakorlatban 8 – 11 fős mezőnyök indulétak el kategóriánként. Nagy meglepetésként Annus Marcell cadet 1 zenés pusztakezes formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt. Kiemelkedő teljesítmény, tekintve, hogy a fiatalember még gyerek korosztályú. Brebovszky Zoltán junior korosztályban, TRIKING (formagyakorlat akrobatika) kategóriában szintén egy 3. helyet zsebelt be. Olyan ellenfelekkel szembenézve, mint Chizhov Egor és Boscolo Edoardo. Végül példamutatásként edzőjük és egyben a magyar kick-boksz formagyakorlat felelőse, Puravecz Péter felnőtt kreatív fegyveres formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt. Az orosházi Contact SE eredményei tehát 1 ezüst, 5 bronz érem. Mindezeket azzal a helytállással, ami egyre jobban jellemzi ezt a klubot.

hirdetés

Szóljon hozzá!

7 + 1 =