Ittas vezetés gyanúja Békéscsabán, elfogás Nagykamaráson

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A tegnapi nap folyamán ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán, elfogás miatt pedig Nagykamaráson történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 19-én 5 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kígyósi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A szabadkígyósi férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Nagykamaráson, 2019. június 19-én 12 óra körül a rendőrök elfogtak két nagykamarási nőt, akiknek zsarolás miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A két nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

6 + 4 =