Okányban baleset, Mezőhegyesen és Békésen ittas járművezetés miatt intézkedtek

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Okányban balesetnél helyszíneltek, Mezőhegyesen és Békésen ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a megye rendőrei.

Okányban, a Hunyadi utcai kerékpárúton, 2019. június 22-én 7 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő letért az útról és elesett. A mentők az idős nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Békés megyében, 2019. június 22-én két autóssal szemben intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Mezőkovácsháza külterületén, 10 óra után néhány perccel, egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Ezután, Békésen, a Táncsics Mihály utcából, 23 óra 15 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy személyautóval közlekedő férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

15 − 8 =