Közlekedési baleset, őrizetbe vétel és elfogás történt tegnap

körözés, szeghalmon, biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas, békéscsabán

Közlekedési baleset, őrizetbe vétel és elfogás miatt intézkedtek tegnap a megye rendőrei.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra 2019. június 23-án érkezett bejelentés arról, hogy előző nap közlekedési balesetet szenvedett egy férfi. Békéscsabán, a Szent László utca – Zrínyi utca kereszteződésében kerékpárral elesett és könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség az utólag érkezett bejelentés alapján vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. június 23-án szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves férfit, mert ittasan megjelent volt élettársánál, vitatkozott vele, majd a háza melléképületében akart maradni. A rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy felvegye a kapcsolatot a nővel. A rendőrkapitányság munkatársai a vésztői férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 23-án elfogtak egy 30 éves okányi férfit, akit a Gyulai Törvényszék korábban 90 nap elzárásra ítélt, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért elfogatóparancsot adott ki ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

73 − = 72