Borics Ádám tartott MMA-edzést a Békés megyeieknek

mma Fotó: Gregor László

Békés megyéből a Fuji Fight Team négy sportolója kapott meghívást Debrecenbe MMA tréningre- ahogyan erről edzőjük, Nagy László 4.danos mester beszámolt.

hirdetés

A szemináriumot nem kisebb név, mint Borics Ádám, a Bellator MMA Bajnokság veretlen harcosa tartotta. Éppen csak hazatért New Yorkból, valóra váltva sok harcművész álmát. Győzelmet aratott a Madison Square Gardenben, a küzdősportok Mekkájában. Ez volt a 13. győzelme a Profi MMA-ban. A szemináriumot különböző birkózó technikák, ledöntések és fogás-dobás gyakorlatok indították. Természetesen mindezek a technikák az MMA szabályrendszerére szabva.

hirdetés

A különböző komplex támadások után az azok elleni védekezés gyakorlása kapott nagy hangsúlyt. Az állóharc mellett különböző feszítések és földharc technikák következtek. Borics Ádám, aki már két éve Miamiban edz a legnagyobb UFC bajnokokkal, folyamatosan javította a technikákat és aprólékosan megmutatta a ” finomságokat “. A közös munka nagyon jó hangulatban telt, a technikák mellett szó esett a küzdelmi stratégiáról és természetesen a személyes tapasztalatokra és hitvallásra is kíváncsiak voltak. A fárasztó nap végén új technikákkal és mentálisan feltöltődve térhetett haza a csapat.

hirdetés