Sebestyén Flóra is a BRSE tagja lesz jövőre

Sebestyén Flóra Fotó: BRSE

Újabb játékossal bővült a Békéscsabai Röplabda SE jövő évi kerete. Eldőlt, hogy a 17 éves, többszörös korosztályos válogatott Sebestyén Flóra is a klubot erősíti. A 183 cm magas nyitásfogadó ütő 1+1 éves megállapodást írt alá.

A BRSE 2019/2020-as játékosállományát immár kilenc tehetséges, fiatal magyar játékos alkotja. Ez megegyezik a klub stratégiai elképzeléseivel. Feladó poszton lesz Fábián Fanny és Cicic Marija. Liberóként Molcsányi Rita, ütőként Glemboczki Zóra, Sebestyén Flóra. Átló pozícióban Szedmák Réka, míg centerként Bodnár Dorottya, Bodovics Hanna és Pekárik Eszter rendelkezik szerződéssel. Az előző évi csapatból távozott Szpin Renáta és Tálas Zsuzsanna. A BRSE mindkét játékosnak köszöni mindazt, amit az egyesületért tett és további sok sikert kíván nekik pályafutásukhoz!

hirdetés

A külföldi játékosok szerződései lejártak, a bajnokság végeztével elköszöntek Békéscsabától, a klub döntése értelmében az idegenlégiós állomány is szinte teljesen kicserélődik. Ahogy azt már korábban bejelentették, Ksenija Ivanovic felhagy az aktív sporttal, Sofija Medic Németországba szerződik, míg Lucija Mlinar, Nikoleta Perovic és Tanja Bokan vonatkozásában jelenleg nincsenek információik.

A 2019/2020-as idényre való felkészülés augusztus első felében kezdődik, az érkező játékosokat és a szakmai stábot legkésőbb a szezon előtti sajtótájékoztatón bemutatja a klub.

Forrás: BRSE

Szóljon hozzá!

− 6 = 4