Deja-Vu: Feri egyre jobban van, már új dal is készült

deja-vu Fotó: Körös Hírcentrum

Néhány héttel ezelőtt rázta meg Békéscsabát a hír, hogy lezuhant egy munkás a Balassi épületéről. Akkor természetesen arról nem volt szó, hogy ki is ő pontosan. A Deja-Vu együttes egyik tagjával, Fazekas Ferenccel történt a baleset. Az esetről és a zenekar mindennapjaira gyakorolt hatásáról a Körös Hírcentrum stúdiójában beszélgettünk Fazekas Ferenccel, Makó Éva Tímeával és Felföldi Zsolttal.

hirdetés

Fazekas Ferenc az esés napján éppen egy határidős munkát fejezett be az épület tetején. Már szállt volna le, amikor rossz helyre lépett és beszakadt alatta a tető. Három másodperc után azt érezte, hgy nagyon fáj a háta és a lába. Körülbelül nyolc méter magasból esett le. Eltört az egyik gerinccsigolyája és a combcsontja. A csapattagok nagyon támogatóak, segítőkészek voltak, még inkább családdá kovácsolódtak mint korábban.

hirdetés

Eleinte nem is akarták nyilvánosságra hozni a történteket, de annyi megkeresés, üzenet érkezett, hogy végül közösségi oldalukon keresztül megosztották a rajongókkal azt, ami történt. Valószínűleg jó döntés volt ez, mert Ferinek rengeteg erőt adott az a számtalan jókívánság és érdeklődés, ami ezután eljutott hozzá. Az elmúlt húsz év munkájának ez nyilván egy nagyon pozitív hozadéka. A rajongók a bajban is az együttes mellé álltak, amiért igazán hálásak.

Egy különleges videoklip kapcsán is találkozott már a rádió és a zenekar. Az Angyalok élnek című dal videoklipje szülővárosukat, Békéscsabát mutatja be. Például a rádió székházának tetején is forgattak hozzá jelenetet, de a B38 rendezvényhajó is szerepet kapott benne.

https://www.youtube.com/watch?v=RBZoIVC3vv4

 

Éva megosztotta, hogy bár voltak mélypontok, Feri most már egyre jobban van. Egy új daluk is elkészült, Az éjjel minket vár címmel. A szám premierje a Csaba Rádióban volt a napokban, de most itt is meghallgathatják.

 

Ez a szám egy igazi nyári slágernek készült, amihez terveznek egy videoklipet is. Augusztus-szeptember környékére akarták időzíteni a forgatást, de lehet, hogy még ezzel is várni kell. Feri gyógyulása most jelenleg a legfontosabb a csapat számára, emiatt fellépéseket is le kellett mondjanak. Valószínűleg a hathetes amerikai turné is csúszni fog. Leghamarabb a kétegyházi Pogácsa Fesztiválon lépnek újra színpadra. Viszont addig sem telik tétlenül az idő. Feri fejében folyamatosan születnek az új dalok.

A Deja-Vu tagjaival készül interjút itt meghallgathatják:

hirdetés