Kábítószerrel kereskedett a 17 éves fiú Békéscsabán, őrizetbe vették

letartóztatás, szarvasi férfi Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Békéscsabán a rendőrség őrizetbe vett egy 17 éves fiút, aki a gyanú szerint kábítószert terjesztett. Összesen 176 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát és növényi törmeléket foglaltak le tőle a nyomozók.

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy 17 éves fiatalt Békéscsabán. A fiú 2019. július 11-én 17 óra körül Békéscsabán, a Berényi úton kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és tablettákat adott el egy ismerősének. A nyomozás adatai szerint egy 18 éves lány is korábban legalább 10 alkalommal vásárolt tőle marihuánát és a múlt héten egy extasy tablettát. A 17 éves fiúnál tartott házkutatás során a rendőrök összesen 176 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát és szárított növényi törmeléket foglaltak le, amelyeknek a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a büntetőeljárás során tisztázza, hogy a fiatalember kitől szerezte be a nála talált anyagokat és hány embernek adhatott el belőlük. A tőle vásárlókat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

Police.hu

Szóljon hozzá!

21 + = 26