Az emberek bizalommal vannak Szarvas Péter iránt

Fotó: Körös Hírcentrum

A mai napon bejelentésre került, hogy Szarvas Péter független jelöltként indul az önkormányzati választásokon. A Hajrá Békéscsaba Egyesület felkérésére mondott igent a ma délelőtti sajtótájékoztatón. Ezt követően nálunk is tiszteletét tette és egy interjú során megosztotta velünk gondolatait.

A városvezető elmondta, minden ilyen döntés előtt mérlegelni kell az elmúlt időszakot. A civil szervezet felkérése azt jelzi, hogy a bizalom közte és a város lakói közt fennáll, a békéscsabaiak összességében jónak ítélik meg a munkáját.

Az alábbi interjúrészletben, a polgármester elmondta, hogy milyen tevékenységekben vesz részt a Hajrá Békéscsaba Egyesület és milyen kapcsolatban áll velük. Kiemelte azt is, hogy a civil szervezetek tevékenysége mennyire fontos városunkban.

 

2014-ben hasonló helyzetben volt, amikor is először vett részt független polgármesterjelöltként az önkormányzati választásokon. Hozzátette, hosszas gondolkodás, mérlegelés előzte meg a döntését, azonban 2014-ben is sokan biztosították őt a támogatásukról, a magánszemélyek és civilszervezetek visszajelzése is egyaránt pozitív volt. A megválasztása óta bővültek a társadalmi kapcsolatai, mind a civilszervezetekkel, vállalkozásokkal, mind a magánemberekkel. A visszajelzések alapján pedig úgy döntött, hogy 2019-ben is indul az önkormányzati választásokon.

 

Szarvas Péter arról is beszélt, hogy magánemberként milyen módon változott a személyes élete, valamint, hogy hogyan értékelik a családtagjai az újraindulását. Visszatekintve az elmúlt 5 évre, csökkent a szabadideje, de próbálta úgy beosztani ezt az időt, hogy a régi hobbikról ne kelljen lemondania, és a családjával is érdemi időt tudjon eltölteni. Nem mondott le a sportról és arról sem, hogy eljusson egy-egy koncertre, vagy színházba. De természetesen leginkább a családjával igyekszik több időt eltölteni, minden családi eseményen, köszöntésen részt vesz és a baráti kapcsolatait is igyekszik ápolni.

Szóljon hozzá!