Rendőr és tűzoltó sportsiker

Fotó: Police.hu

Békés megyei csapat nyerte a Zánkán megrendezett rendészeti VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőr Sportegyesülettel közösen, továbbá a Magyar Rendészeti Sportszövetség és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával rendezte meg Zánkán, 2019. július 12-én az V. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot és a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

Az utóbbi, meghívásos versenyen Békés megyéből egy olyan csapat vett részt, amelyet három rendőr és egy tűzoltó alkotott. A Békéscsabai Rendőrkapitányságról Hudák Henrietta r. hadnagy nyomozótiszt, Miskovics Alexandra r. hadnagy, vizsgálótiszt, a Szarvasi Rendőrkapitányságról Pecsenye Rita c. r. főhadnagy, főnyomozó és az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségről Demcsák Dávid tü. hadnagy, főelőadó utazott a Balaton-parti megmérettetésre. A négyes kiválóan teljesített, remek játékukkal megnyerték a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!