Függetlenként indul Szarvas Péter az önkormányzati választásokon

szarvas péter Fotó: Körös Hírcentrum

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Hajrá Békéscsaba Egyesület, melyen Szarvas Péter Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere is részt vett. A rendezvény keretében jelentették be, hogy a város jelenlegi vezetője az egyesület támogatásával független jelöltként indul az önkormányzati választáson.

Dr. Tóth Enikő szóvivő a tájékoztatón elmondta, azért támogatják Szarvas Pétert, mert független polgármesterként már bizonyította, hogy odaadással, szorgalmas munkával és alázatosan a várost megfelelően vezeti. Valamint hatékonyan képviseli a lakosság érdekeit. A céljuk ezzel a lépéssel az, hogy a városi polgárok bevonásával a helyi közélet átlátható módon fejlődjön. Hogy szorgalmas munkával, alázatosan és szakszerűen sikerüljön elérni azt, hogy a város megtartó ereje, megyei központi szerepe, általános vonzereje erősödjön.

Szarvas Péter a sajtótájékoztatón megköszönte az egyesület felkérését. Bejelentette, hogy a felkérést elfogadja. A civil szervezet négy éve dolgozik és tölt be fontos szerepet Békéscsaba közéletében. Megtisztelőnek érzi azt, hogy a városvezetőként eltöltött elmúlt öt év alapján méltónak tartják arra, hogy ismét elinduljon.

A bejelentést követően Szarvas Péterrel beszélgettünk stúdiónkban, az interjú ide kattintva érhető el.

Szóljon hozzá!