A békési Fidelitas is Kálmán Tibort támogatja

kálmán Fotó: Körös Hírcentrum

A Fidelitas békési csoportja közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a csoport elnöksége egyöntetűen úgy döntött, hogy támogatja Kálmán Tibor polgármester-jelöltségét. Az alábbiakban a közlemény szövege olvasható.

Örömmel fogadtuk Dankó Béla országgyűlési képviselő keddi bejelentését, amely szerint Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP békési polgármester-jelöltje, hiszen benne egy fiatalos, agilis, lendületes, a városért tenni akaró és tudó, emberileg és szakmailag egyaránt rátermett személyiséget ismertünk meg. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Kálmán Tibor már első nyilatkozatában hitet tett a város egysége mellett, ami véleményünk szerint is nagyon lényeges településünk további fejlődése és mindennapjai szempontjából.

hirdetés

Fiatalokat összefogó szervezetként ugyancsak fontos számunkra, hogy Kálmán Tibor az elmúlt években összetett munkája részeként sokat dolgozott a városban élő ifjabb nemzedékért. Elég csak az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb projektjére, az Esélyt a fiataloknak elnevezésű programra gondolni, aminek ő a koordinátora. Látjuk és érezzük, hogy valamennyi békési generáció irányában elkötelezett.

Előzmény: Kálmán Tibort indítja a Fidesz-KDNP Békésen

Szóljon hozzá!

85 − = 84