Közlekedési balesetnél és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Gyomaendrődön.

Dévaványán, a Hunyadi János utcában, 2019. július 19-én, 10 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. A nő könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. július 19-én, Békéscsabán és Gyomaendrődön. Békéscsabán, 19 óra 10 perckor a Varságh Béla utcából állítottak elő egy férfit. Gyomaendrődön, a Pásztor János utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében pedig 23 óra 15 perc körül figyeltek fel a rendőrjárőrök egy autósra, aki bizonytalan úttartással, nagyon lassan közlekedett. Az igazoltatáskor és az előállítás után végzett légalkoholmérések eredménye mindkét férfinél pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntető feljelentést tettek ellenük.

Police.hu

Szóljon hozzá!

− 1 = 1