Baleset, ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek

békéscsabán Fotó: Körös Hírcentrum

Baleset miatt helyszíneltek Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Gyulán, lopás miatt pedig Orosházán.

hirdetés

Békéscsabán, az Andrássy út és a Kazinczy utca kereszteződésében, 2019. július 23-án 14 óra 45 perc körül személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személyautó vezetője a kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben az egyik autó utasa súlyosan megsérült, és mindkét személygépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Gyulán. Békéscsabán, az Orosházi úton, 2019. július 23-án 19 óra 15 perc körül egy segédmotor-kerékpárral, bukósisak nélkül közlekedő férfit igazoltattak. A helyszíni alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett, és a rendőrkapitányságon végzett mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. Hasonló eset történt 2019. július 24-én, 0 óra 20 perckor Gyulán is. A Wesselényi utcában figyeltek fel a rendőrök egy férfire, aki szintén segédmotor-kerékpárral közlekedett és rajta sem volt bukósisak. A helyszínen végzett légalkoholmérés eredménye és a további vizsgálatok is megerősítették, hogy a férfi ittasan vezetett. A rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették, és ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek ellenük. A bukósisak használatának elmulasztásáért pedig mindkét esetben szabálysértési eljárás indult.

Megrongált egy tejautomatát egy tizenéves fiatal 2019. július 23-án 21 óra körül Gádoroson, a Kossuth utcában. A gépből kivette az aprópénzt és haza indult, de néhányan szemtanúi voltak az esetnek és visszatartották őt, amíg a rendőrök megérkeztek. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a 15 éves orosházi fiút előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 61 = 67