Módosul a hulladékszállítás Békéscsabán

ünnepi, hulladék, hulladékszállítás, kuka, kukák, szemét, békéscsabán Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Augusztus 20-án, a nemzeti ünnep miatt változik a hulladékszállítás rendje Békéscsabán. A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. az alábbi közleményben tájékoztatja az ingatlanhasználókat a változásokról.

hirdetés

Az augusztus 20-i ünnepre való tekintettel a kommunális hulladékszállítás időpontja Békéscsabán az alábbi rend szerint változik:

hirdetés
  • Augusztus 17-én, szombaton lesz a kommunális (vegyes) hulladék ürítése augusztus 20-a, keddi gyűjtési nap helyett Vandháton, Jókai városrészben, Jaminában (keddi gyűjtési terület), Gerlán, Dobozi úton és a Béke kertben.
  • Augusztus19-én, hétfői gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot augusztus 20-ai, keddi gyűjtési nap helyett a Lencsési lakótelepen, a Békési úton és a békéscsabai közületeknél.

Kérjik, hogy a kukákat, minden esetben reggel 6.00-ig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kihelyezni! A közszolgáltatással kapcsolatos részletes információkról, ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon tájékozódhatnak.

hirdetés

Szóljon hozzá!

45 − = 39