Egy autóvezető, három szabálysértés

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Egy autóvezető esetében három szabálysértés miatt is intézkedni kellett tegnap a rendőröknek. Ittasan és vezetői engedély nélkül vezetett személyautót egy férfi Orosházán. Mielőtt intézkedés alá vonták volna, a férfi a közúti jelzőtábla tiltása ellenére kanyarodott be az egyik utcába.

hirdetés

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 27-én 20 óra 15 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy autós bizonytalanul, többször sávot váltva közlekedik. A rendőrök a megadott rendszám és leírás alapján keresi kezdték a kocsit. Nem sokkal később fel is figyeltek rá a Rákóczi úton. Az autó éppen a kötelező haladási irányt jelző tábla utasítása ellenére kanyarodott be a Móricz Zsigmond utcába.

A rendőrök ellenőrzés alá vonták a gépkocsi vezetőjét, aki a személyes okmányait átadta ugyan, de elmondta, hogy vezetői engedélye nincs. A férfinál a helyszíni alkoholszondás mérés eredménye is pozitív lett, ezért előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek ellene, a vezetői engedély hiánya miatt pedig szabálysértési eljárás is indult vele szemben. A közlekedési tábla figyelmen kívül hagyása miatt pedig közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

36 − = 27