Közokirat-hamisítás és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt Szarvason és Kunágotán történt rendőri intézkedés a tegnapi nap folyamán.

hirdetés

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. augusztus 4-én Battonyáról, a közúti határátkelőhelyről. A román állampolgár egy bolgár honosságú személygépkocsit vezetett, és az autó műszaki érvényességét igazoló lapról a határrendészek megállapították, hogy utánzat. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 4-én Szarvason és Kunágotán. Szarvason, a Vajda Péter utcában, 1 óra 30 perc körül egy személygépkocsit vezető férfinél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Kunágotán, a Kossuth utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 20 óra körül szintén egy személygépkocsival közlekedő férfinél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A rendőrök mindkét járművezetőt előállították és büntetőfeljelentést tettek ellenük. A Kunágotán igazoltatott férfinek nem volt vezetői engedélye, ezért szabálysértési eljárás is indul ellene. A Szarvason előállított férfitől a rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 3 =