Bőröndöt lopott, elfogták

körözés, szeghalmon, biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas, békéscsabán

Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában egy nő ottfelejtette a bőröndjét. Egy férfi elvitte, de a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában, 2019. január 25-én délután egy nő ottfelejtette a bőröndjét. Egy férfi meglátta, betette az autójába és elvitte. A lopásról érkezett bejelentés után a rendőrök elemezték az állomás épületénél, valamint a közelben működő térfigyelő kamerák felvételeit és ezek alapján azonosították a lopás gyanúsítottját. Az 51 éves békési férfi kihallgatásán elmondta, hogy megbánta, amit tett. A bőröndben különböző dolgok és pénz volt. A pénzből a teljes összeget, a tárgyaknak pedig a többségét a rendőrök megtalálták nála, a bőrönddel együtt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 14-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!