Baleset és ittas járművezetés miatt intézkedtek Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A tegnapi nap folyamán balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

hirdetés

Békés megyében, 2019. augusztus 24-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 2019. augusztus 24-én 7 óra 45 perc körül megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2019. augusztus 24-én 8 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Körösi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A telekgerendási férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

68 + = 72