Békés megye legjobb állásai egy helyen

állás, munka, HSA Fotó: HSA Group

Szaktudás sem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy bárki a több tízezer munkavállaló egyike legyen, akik már biztos megélhetést szereztek a HSA Groupnak köszönhetően. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb munkaadó cégcsoportja minden korosztálynak és a legtöbb területen segíteni tud az álláskeresésben.

hirdetés

Békés megyében két irodát is működtet a HSA Group, egyet Békéscsabán, egyet Szarvason, ahol személyes ügyfélszolgálat fogadja és segíti az álláskeresőket. Érdemes betérni, ha valaki munkát keres vagy éppen a meglévőnél jobb lehetőségre vágyik. A nagy tapasztalattal és szakértelemmel bíró HSA már 2000-ben megkezdte működését, és azóta több tízezer embernek adott munkát. Sikereinek köszönhetően Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb munkaerő-szolgáltatója, amely kiemelten ügyel az álláskeresők jogainak és érdekeinek érvényesítésére. A megbízható, bejelentett, korrekt munkaviszony garantált.

hirdetés

Fizikai és szellemi munkakörökben egyaránt számíthatnak az álláskeresők a HSA segítségére. Még szaktudás sem feltétlenül szükséges a munkavállaláshoz, hiszen számos betanított álláslehetőséget kínál a cég a hozzá fordulóknak. Természetesen a szaktudással rendelkezők is megtalálják számításaikat, például hegesztőket vagy édességipari, élelmiszeripari területre folyamatosan keresnek jelentkezőket.

Jó példa erre Szabó István is, aki 2018 februárja óta dolgozik a HSA-nak köszönhetően hegesztő munkakörben egy orosházi telephelyen. Olyan jól érzi magát a munkahelyén, hogy szinte minden nap 110–120 százalékos teljesítménnyel rukkol ki az elvárt normához képest, aminek köszönhetően nemrég meg is választották a Hónap példaképének. A HSA ugyanis törődik a munkavállalóival, akiket rendszeresen megjutalmaz. „Nem is gondoltam volna, hogy ilyen dolgokat el lehet érni. Jó érzés, hogy így odafigyelnek a teljesítményemre” – állapította meg Szabó István.

Nem véletlen, hogy a diák és nyugdíjas munkavállalókkal is foglalkozó HSA Groupnál tudják, hogy mire van szükségük a dolgozóknak, hiszen ennél a cégnél az irodaasztalok túloldalán olyanok ülnek, akik maguk is végeztek kemény, kétkezi munkát. A legjobb példa erre a békéscsabai és szarvasi HSA-iroda vezetője, Molnár György, aki az iskola elvégzése mellett egy gyárban dolgozott, hogy fedezze a költségeit. „Egy békéscsabai üzemben konzerveket pakoltam” – árulta el Molnár György, akinek és kollégáinak nem kell bemutatni a betanított munkák nehézségeit sem.

Ha egy olyan cégnél szeretne dolgozni, amelynél nemcsak jogszerűen, biztosan és időben megérkezik a fizetés, hanem foglalkoznak is a munkavállalókkal, akkor a HSA Group állásajánlatai között érdemes szétnéznie, amelyek a www.hsakft.hu oldal mellett mostantól a Körös Hírcentrum állásboxában (a Címlapon) is megtalálhatóak lesznek.

hirdetés

Szóljon hozzá!

32 + = 34